Veel gestelde vragen

[vc_row css=”.vc_custom_1430829009133{padding-top: 60px !important;padding-right: 20% !important;padding-left: 100px !important;}” section_color=”light-bg” column_padding=”” max_width=”” equal_height=”” full_height=”” vertical_center=”” enable_parallax=”” parallax_speed=”0.5″ mouse_scroll=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1430829019992{padding-bottom: 40px !important;}”]

Veel gestelde vragen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1430829066936{padding-right: 20% !important;padding-left: 100px !important;}” section_color=”light-bg” column_padding=”” max_width=”” equal_height=”” full_height=”” vertical_center=”” enable_parallax=”” parallax_speed=”0.5″ mouse_scroll=””][vc_column width=”1/1″ skrollr=”” skrollr_speed=”100″ full_height=”” enable_parallax=”” parallax_speed=”0.5″][vc_column_text css=”.vc_custom_1459786352963{padding-right: 20% !important;}”]Waar letten jullie op bij het beoordelen voor deelname?
We letten voornamelijk op authenticiteit en diversiteit van het totale aanbod. Binnen het concept passen deelnemers in de categorie: zelfgemaakt, kunst, mode, design, vintage en food. We staan wel inkoop toe, maar dan moeten het artikelen zijn, die niet op iedere straathoek te koop zijn en die echt iets toevoegen aan het totale concept.

Wat zijn de afmetingen van een kraam?
De buitenmaten van een kraam zijn: 4,0 (l) x 2,5 (d) x 2,6 (h) meter. De maten van de planken zijn ongeveer: 4,0 (l) x 1,1 (d) meter.
Indien je geen gebruik wilt maken van een kraam maar een open plaats wilt, dan heb je 4,5 (l) x 4,5 (d) meter tot je beschikking.

Wat zijn de kosten voor het huren van een kraam of open plaats?
De kosten conform bovenstaande afmetingen bedragen EUR 50,00.

Mag ik een stand delen?
Ja, dit mag, maar alleen met toestemming vooraf van de organisatie. We willen graag weten wat je wilt gaan verkopen en beoordelen of het bij elkaar past. We staan het delen eenmalig toe, na een eerste deelname aan Markt in ’t Park dien je afzonderlijk van elkaar een stand te huren. Indien je ons niet informeert en wij zien op de markt dat de stand gedeeld is, dan volgt uitsluitsel van toekomstige events.

Moet ik ingeschreven staan bij de KvK om mee te kunnen doen?
Nee, dit is niet noodzakelijk. Het is uiteraard wel zo, dat je met een BTW-nr de kosten voor de stand en andere gemaakte kosten af kunt trekken als voorbelasting bij het opgeven van omzetbelasting. Maar al deze rechten/plichten vinden op eigen verantwoording van de deelnemer plaats, wij bieden alleen een stand aan.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn als deelnemer en hoe weet ik wat mijn stand is?
In de week voorafgaand aan de markt ontvang je gedetailleerde informatie over de markt en de locatie. Uiterlijk vrijdagmiddag 18.00 uur voor de markt ontvang je informatie over hoe laat je kunt opbouwen.

PIN of cash?
Het is (nog) niet mogelijk om een mobiele pin te huren bij de organisatie van Markt in ’t Park. Hiervoor dient de deelnemer dus zelf zorg te dragen. De dichtstbijzijnde mogelijkheid tot pin-opname in de buurt van de markt is op 8 minuten loopafstand.

Waar kan ik mijn auto laten tijdens de markt?
Het is in ieder geval niet mogelijk om de auto achter/naast de stand te houden tijdens de markt. Deelnemers die hun auto als verkoopwagen gebruiken, krijgen uitsluiting van de organisatie. Parkeren is altijd mogelijk rondom de locatie van de markt. In de gedetailleerde informatie over de markt worden de parkeermogelijkheden aangegeven.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]